Haus waktu pregant

memang kalau pregnant ni haus dia lain macam ke? haus yang taktahan sangat dah

2 Các câu trả lời

Eaaaa betul. Bila haus minum banyak air kosong kembung pula. Jd tips saya kena minum ais kosong or air manis. Selalu saya minum milo ais je. Alhamdullilah Okay semua. Nurse kk pun xmarah. Just elakkan kafein je. 😊

1y trước

miloooo sedapnyaaa... tapi bp low... ni satu hal kena pantanggg

ye sis. time pregnant ni awak memang kena standby air botol 3 liter 😆

1y trước

lepastu berulanglah dengan toilet hahahhaha