38w waktu bersama tu sakit

Memang hujung2 nk due waktu bersama tu sakit ya ? #SeriusTanya #ingintahu nk beranak normal punya psal mcm2 kita try naik turun tngga jalan jauh skit buat kerja rmh baring sbelah kiri😂

2 Các câu trả lời

iyo sis mmg sakit .. sy 37w tuu dh start semua tips yg tahu utk bersalin normal, bersama suami, jln naik turun tgga smpai rse kaki nk tercabut, mkn bendi, minum air milo + planta, last2 czer sbb fetal distress 🤣🤣 redho je la

5mo trước

turun tanda, terus ke pac .. kt situ detect ketuban kurang