Bab makanan

Memang eh?kalau bab makan,mcam sya pgi td makan mee bihun,tpi sya tdak leh trima,jadi dimuntah kan semula😓petang ni makan lauk masak asam jawa,memang 2 kali ambil tp nasi memang susah sikit saya nak makan😓pling bnyak pun skli shari je makan nasi ianya pun kdg² sikit.Tpksa utk memberi tenaga sbab sya makan ubt acid folic.

2 Các câu trả lời

sma dgn sy, masa mkn tu x rasa apa² lg mkn mcm biasa ja🥹tpi ptg/mlm atau esok paginya perut dah rasa lain alamtnya muntahkn balik apa yg sda d mkn 🥹sakit sgt tau bila trpksa kluarkn balik apa yg kita dah mkn rasa mcm segala usus dlm perut tu nak tkluar😆

Kalau mcm saya awal pregnancy smpai la 15-16w mcm tu setiap kali makan je mesti muntah balik. Makan je muntah makan je muntah. Normal sbab alahan and angin bnyak juga.