Terasa pitam?

Memang awal kehamilan badan terasa tidak selese ke? Kejap shaking kejap kebas terasa. Kadang rasa mahu pitam.

3 Các câu trả lời

puan minum air kosong secukupnya tak?ms musim pns ni? tuk elak hydaration? makan dlm potion sikit tp kerap tak?? kekdg sbb tak ckup air dlm bdn kurang gula dlm bdn or potion makan x ckup pun blh jd nk pitam sbb kekdg kita mkn ikut mcm kita sblm hamil dan akan skip..tp ms pregnant xblh skip mkn .kena makan dlm kuantiti sikit tp kerap supaya bdn kekal ada energy..lg satu try check ada mslh hb low tak..? kalau dh smpai tahap shaking kebas nk pitam takut hb low n takut alami vertigo nk2 musim pns skrng..better g klnik jumpa doc n chck..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

1mo trước

sm2😉

Sorry tak nak takutkan tapi sis kena check kandingan ni ectopic atau tidak selain check blood pressure. Antara dua ni biasanya.

4t trước

baik. nanti saya buat buku pink dan boleh direct tanya

baru ja petang tadi bila berjalan, rasa macam kepala turun darah pastu ada bunyi ringing kat telinga