Kerap mengeras tapi tak sakit

Memang akhir trimester ni baby kerap mengeras ya ? Takkira waktu dia mengeras dalam seminit dua macamtu. Tapi takrasa sakit apa pun. Hari tu pergi hospital doc check takde bukaan. So malas nak pergi lagi sbb takut kena seluk kali ketiga 😂 baby dh 39w . #firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Trả lời

Sy kena mcmni juga. Mengeras tp xsakit, tp sy mai masa 40w4d, tu pun lps suami duk suruh pi check. Alih2 terus kena tahan wad. Slmt bsalin 41w

2y trước

Awk terus ke hospital ke awk tunggu betul2 dia mengeras dulu ?