Maaf nak tanya, ada x momy2 yg lepas keguguran dan kena dnc pregy semula dlm masa terdekat...

Memang akan sakit pinggang dan xselesa ke perut

8 Các câu trả lời

saya pernah gugur dan melekat semula lepas habis darah keluar tu. kiranya x sempat nak period yg next tu lah. tp x lama tu sy gugur lagi. so dah 2x gugur. mmg sepanjang pegnen yg ke 2 tu sy sakit pinggang spnjang masa.

3y trước

moga ada rezeki dia lagi nanti

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini .tp xpe..sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg lain blh share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y trước

in Shaa Allah terima kasih

Selalu dengar orang gugur mesti cepat je lekat balik. Saya baby meninggal lepas lahir. Elok lepas pantang lekat balik. Seronok tak terkata.

3y trước

Alhamdulillah

Sy gugur bulan 2 haritu buat dnc. Bulan 4 sy pregnant semula.. Alhamduliah dh 4 bulan dh sekrg..

3y trước

lebih krg la kita sy gugur bulan 1 bulan 3 lekat balik skrg 5 bulan ,🥰

Sy pnh.. Sy ggur bln 10 thun lpas, alhamdulillah bln 12 lekat blik.. Now dh 36mggu..tgu msa je

3y trước

Insyllah..trima ksh

lama dah saya tanya baru keluar rupanya... Alhamdulillah skrg 21w dh

3y trước

Alhamdulillah rezeki, moga kita selamat hingga melahirkan

sy kguguran bln 11 2020.lekat balik bln 1 2021 skrang dh 31w

3y trước

aminn terima kasih 🥰

sy pnh tahun 2021 bulan 6,alhamdulillah..skrg dah 20week..

3y trước

due sy 28/12..semoga urusan kita dipermudahkan..