Baby kurang menyusu..

Mcmna ehhh nk bagi anak kuat menyusu??? My Baby Start 3m dah kurang myusu.. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

kalau tanya saya. saya xpasti itu tanda normal ataupon tak. sebab mostly dlm ni semua cakap baby kurang nk menyusu. yang saya tahu ada baby bila meningkat usia amount susu dia minum akan bertambah. ada baby amount susu dia minum maintain kekerapan dia minum masih sama. kalau tanya saya, 1st baby sy kuat susu. walaupon usia dia dh masok 2 tahun dan dia dh mkn solid food. untuk 2nd baby pon sama. usia 3m+ kuat susu. dia akn minum 3@4j sbyk 4oz.

klu baca dlm grup nie, memg rmi bby ble msuk 3m da kurg mnyusu... anak sye tukar puting yg medium flow n kne susun blek jdual susu dye.. tetap kn bpe jam & bpe oz.. kne tgk demand bby jgak..