Tanda Bersalin

Hi ... Mcm nak buang air besar je tpi bila masuk tandas tdk pla keluar.. Tu tanda nak bersalin ke ? #firstbaby #39w5day

6 Các câu trả lời

Tu tanda saya nak bersalin memang rasa nak membuang air besar je dari pagi sampai petang. Pastu petang dah start rasa contraction kerap. Malam tu jgk hari yg sama selamat bersalin dlm 37w4d.

Aah sis... Mcm sya 37week 4day... Due 3.6.2020 17.5.2020masuk wad HSA... Gdm on diet... Induce...

4y trước

Aah normal yep gdm on diet

Haah sis antara tanda nk bersalin dh dekat tu

Ye mmg tanda2 nk bersalin.

Betol.. tu tanda2 awal.

tanda awl shj tu