Baby bergerak

Mcm mna nk tahu atau rasa baby bergerak dlm perut masa awal kandungan..saya baru masuk 23 week..pregnant kali pertama..

4 Các câu trả lời

klu sy.. sy start rasa bby gerak wktu 18w.. rasa mcm angin2 yg brlari dlm perut mcm tu 😅 tp klu angin kn dy bunyi ..klu bby xde bunyi rasa ja.. kejab kiri ke kanan kejab kanan ke kiri mcm tu 🤭

bila rsa perut sperti dicucuk or ditekan, mknanya baby tgah gerak lah...biasa bila ibu mkn ssuatu y manis or sejuk, baby lagi kerap bgerak

sy first baby jugak dan 23 weeks jugak tp dah nampak bila dia kick tu perut bergoncang sikit😂

Rasa mcm meletop2 dlm perut 😘 tu tanda dia dah start menendang

2y trước

kdang2 ada rasa denyut jgak..denyut skali lpas tu dlm 30 saat mcm tu rasa denyut balik..denyut tu rasa mcm bby kick pown ada