nak demam

Mcm mna ehh..klau rsa xsdap bdn time pregnant nii? Xnak mkn ubat..hmm ada cdgan lain x..minup ape² ke? Sbb bdn ni rsa xbrmaya ..lgipun mungkin msih letih sbb kmari bru blik dri kpg,,hrini td..gi check up kt klinik..mmg letih sluruh badan..bdn rsa mcm kna ccuk2 tme mandi..mcm mna ehh..

1 Trả lời

Klau sy mkn apa pom xberkesan kcuali telan panadol... Sy byk kli demam sepanjang mengandung n 2 kli admit ward.. huhuu