Cara hilangkan ruam bby

Mcm mn ye nk hilangkn ruam bby dn kembalikn kulit bby yg normal sbb skrng kulitnya rasa kasar sbb naik ruam

Cara hilangkan ruam bby
20 Các câu trả lời

Guna snow white sis , smua fmly sy gunakn snow white untk ruam bby , mmng elok mak bby pon bolh guna , bukn kt bdn je bolh pakai kt muka juga

saya dpt krim kt klinik tapi rituh dia ada suggest kalau krim dia tak berkesan try beli krim yg mahal sikit contoh mcm sebamed.

ank sy mcm tu gak ruam leher. .sy mandikn dia tnpe guna sabun mndi. .hnya air suam aja. .alhamdulilah elok skrng 22hari.dh

kat farmasi ada jual cream untuk ruam lampin. tanya je diaorg, nanti diaorg rekemenkan mana yg sesuai.

Sy pakai sebamed extra soft mmg jadi kat anak sy..kejap je hilang ruam kat leher

try snowhite sis...saya letak kat ruam susu bby saya hilang dlm masa 3 hari

guna cream vizomex .. beli kat farmasi

Guna sodocream cpt hilang ruam tu

Guna snowwhite sis sat jaa ilang

mandi jgn guna sabun. .dlu