berat

mcm mn nk tmbh berat baby dlm kndungan?

8 Các câu trả lời

Boleh try vitamin B-Complex, tp kena mnta advise doktor dulu la. Sbb saya doktor bg vitamin tu, sbb baby berat xckup dgn week,hihihi

5y trước

36 weeks

Sy rsa . Makan je apa yg sis nk makan . Berat baby dlm perut akan bertambah ikut mggu

Da yg ckp minum susu anmum,tp sy tk minum pn😆reject susu awal2 lg

5y trước

Memang gula tggi sbb tu kalau minum bby besar

makan makan makan dan makan. 😂

Makan nasi sehari 10x 😆

5y trước

Hahaha. Tu omak eh yg gomok.

Makan coklat

5y trước

Susu ape yg sesuai utk berat bby ye. Sbb skrg tgh minum susu kambing insan tu.

Mknn seimbang

5y trước

Makan da. Siap sayur lbh lg sy mkn. Hehe. Tp berat bby kurang sikit dr week die

Mkn mnis

5y trước

Berat sy naik. Tp berat baby x ikot week die. Mkn bnyk,tp berat sy yg lbh. Bby mcm tu je. Haha. Mgu lps scan 28w doc ckp brt bby bru 889g mcm tu. Next week bru jmpe doc smle.