urgent!!

Mcm mane ye? Hari ni tadi saya busy sangat. Pagi tadi pegi kk, check up. balik je trus singgah beli brg dapo. sampai rumah jam 1 camtu. Pastu trus minum skjap then Mandi. Lepas Mandi trus angkat Kain jemuran then lipat baju. Pastu rehat Jap, Ada la baby gerak 2 Kali. Then tertido pulak jam 4, bangun2 jam 6. Trus bagi kucing makan then bersihkan sangkar kucing. Pastu trus ke dapur, memasak. Last2 baru perasaan jam pukul 0830mlm. So? Apa patut saya buat. Mungkin baby Ada gerak tapi saya tak perasan.. tlg kejap, please ???

1 Trả lời

You can try use kick counter in our theAsianparent app to keep track the kicks. And if you don’t feel any baby movement you must go hospital ASAP.