Morning sickness

Mcm mane mengelakkan morning sickness?😔

4 Các câu trả lời

morning sickness ni bagus sebab kita akn tahu kandungan kita baik2 je.. tak semua org morning sickness nye terok, ada jugak y biasa2 je, ada jugak y xde lgsong.. ni la nikmat masa mengandung.. bukn semua org dpt..

nak elak tu... susah... sebab ade yg gifted.. time preggy tak der alahan... yg ada alahan tu biasa.. dan normal utk fasa pertama mgandung.. cuma... sabar je la

Saya terok smpai xleh mkn nsi , meloya nk mkn apa xleh loya . Bdn lesu tataw nk mkn vit ap utk kuatkn bdn skit ,

sabar je. xde ubat😅 nnti akan hilang sendiri