anak reject fm

mcm mana ya nak buat kalau anak reject fm? dah try dutch baby, dupro, lactogen smua anak taknak. anak isap ja puting botol tu tapi bila dia rasa susu bkn susu ibu terus dia luak balik. skrg minum bf ja anak 4m berat dah line kuning terpaksa topup jgk fm tp anak taknak minum😢

3 Các câu trả lời

Kena tukar yg sdap lg tu fm nya. Baby pn pndai mmilih, xnk susu biasa😅Bby sy gitu juga. Bg susu fm biasa msti cirit. Nak yg mcm enfalac, s26, friso mcmtu.. Tp kerasss

Jangan give up. Try lagi..kadang dia nak main2 dgn puting botol tu. Pastu baru minum

up sikit s26.