Ubat gigi

Mcm mana nk hadap saat gosok gigi? Saya tak boleh bau ubat gigi walaupun berus tak masuk kemulut lagi tapi dia punya wekk wekk tu ya Allah sakit dada ? tiap kali nk berus gigi terpaksa hadap sampai menangis sbb sakit dada duk wekk wekk je ??

2 Các câu trả lời

Klu muntah behenti... jgn teruskan berus... sy pn x boleh berus gg lama2.. just gosok main2.. nak bt mcm mana x leh terima dgn gosok gigi ni

5y trước

Okay tq sis 😂

kita sama.. dah tukar ubat gigi pn masih sama.. alahan pregnant.. hiihiii

5y trước

Tu lah alahan pregnant.. sbelum ni okay ja 😂