Suhu baby ok tp bila pegang panas

Hi, mcm mana nak hilangkan panas utk baby 6 bulan? Bila pegang badan panas. Tp suhu ok ja 36 mcm tu. Sampai nak pergi cucuk 6 bulan pon tak berani. #seriusnanya #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

anak sy kepala panas kdg2 skli bdan panas n cpt berpeluh..tdo mlm kki tgn dy dh sejuk, yg bju n kain lapik kepala basah.. asa cm pnas tu, rajin2 letak bedak sejuk kt kepala n bdan2 skli.. selalu lap bdan n kepala dy..

bawa je pegi kk dulu. nanti sblm cucuk misi check suhu juga.

11mo trước

Dah bawa, dua minggu dah bawa p nurse pon x berani nak cucuk. Tangguh lagi ke minggu depan.. Kira minggu depan kali ke 3 la bawa. Cumanya minggu nih bawa tu nurse kata mungkin baby jenis badan panas nurse ok ja nak cucuk. Saya pulak yg x berani.