angin banyak

mcm mana nak buang angin ya dalam badan? sy pregnant 13week alhamdullilah. angin banyak sgt dkt badan, sampai senak dekat bawah breast belah kanan. huhu tak selesa sangat rasa.

2 Các câu trả lời

ia adalah normal..akan alami angin dlm bdn ..spnjng kehamilan .jnji kita jg pemakanan kita spnjng kehamilan jgn skip mkn..tu pun blh jd punca angin brtmbh byk dlm bdn dan blh alami gastrik juga... kena makan dalam portion sikit tp kerap..supaya xjd mcm senak sgt dan blh dkurangkn sikit angin nya..jika husben ada dan xpjj sblm tido wktu mlm blh mintk tlg husben urutkan tuk buang angin..biasa lepas urut akn sendawa dan kentut........kuatkn smgt k..mg dpmudahkan segalanya amiin

2y trước

okay awk, kadang minta husband tlg urut. lega dpt keluar angin dlm badan. time membuang pun kentut kentut. lega sikit. sy makan mmg kerap. walaupun muntah, sy makan juga. sbb asik lapau 😅

Sy pun byk angin tp sy pandai sendawakan, walaupun pandai keluarkan tp angin mmg tetap byk, sy just tahan jelah. Masuk 12w sy dah tak mual so sy kerap mkn bila kerap mkn angin pun start kurang, lambat sikit mkn mula kembung balik

2y trước

mcm mana awk keluarkan sendawa tu awk? huhu. sy skrg muntah sbb angin. abis apa makan semua keluar