air ketuban

Mcm mana beza bau air ketuban dgn air kncing ye..sbb tdii rsa mcm ada yg mengalir jer kluar dri bawah..saya cium bau mcm ada bau darah?rsau plak saya sbb bru 34 weeks??

3 Các câu trả lời

Sa ank ke 2 mcm itu tgo mcm kencing bgitu Tpi ada warna kuning siki2 la jm 8:30 pm Tpi sa ne jenis cpt risau apa2 pada baby bawa suami pergi hospital sbb rmh jauh pendalaman sabah so klu nk smpi hospital terdekat pun ambil masa 1 jam smpi hospital papar jm 9:40 pm cek ada bukaan 2 cm.. Doktor bagi sa mkn ubat untuk tahan bersalin tak tau npe sbb sa bru 34 weeks lepas itu sa kena hantar pigi likas kota kinabalu jm 02:00am sbb kt situ x ada pakar smpi likas jm 03:00am Tpi da skit btul2 terus tya doktor cek daa buka 5cm so doktor suruh masuk room bersalin sa ank perempuan berat 1.81kg pada 04:30 pagi.. Bagi sa bgus sis pergi hospital cek Cpt2 semoga dipermudahkn segalanya urusan Amen 🙏🙏

Better pegi hospital , sis . macam dah tanda ² tu 😊😊

better pegi hosptl, 34wks pon dh blh branak dh