Salam, nak tanya mcmna nk tahu flek hamil ye? Sy ada tgk kt pantyliner ada titik darah merah muda

Mcm kaler pink gitu. Jangka next period lg seminggu. Yg 1st preggy gugur dulu, awal hamil tu nampak flek merah coklat. Ini kaler pink pulak.. sy keliru. #takdepengalaman

4 Các câu trả lời

Tnggu je lewat period seminggu nt, klu flek pink tu implantasi biasanya result upt tak terus2 positive nt buat awk fkir banyak je. Tnggu lewat period bru cek upt ya. Sy xprnh keguguran tp sy faham jg perasaan awk yg takut dpt result mengecewakan sbb sy ttc 3th baru berjaya hamil skg dah 2nd trim. Sy doakan awk semoga dpt berita gembira tahun ni.

1y trước

Aamiin. InsyaAllah. terima kasih awak.. tahniah buat awak, jaga diri baik2 ye🙂💕

saya macam sis,jadi sya ingat ke period tau sebab ada keluar spot coklat mcm nk period or warna mcm hujung² nak habis period..padahal period sepatutnya dlm seminggu lagi. lps kawan tegur kata period saya ni awal sangat,then terus cek upt..n positive hehehe

1y trước

yeke? alhamdulillah. tahniah awk.. take care ye.. moga dimudahkan urusan🙂

mcm sy bd ade keluar wrna coklat esok kan tu ade skit darah warna pink, sblm2 sy gugur 3x x pnh pon timbul darah warna pink kali ke 4 nie ade, yg mse sy gugur tu x pnh pon ade janin setakat ade kantung je kali nie alhamdullilah da ade baby..

1y trước

alhamdulillah tahniah awk. moga dipermudah urusan. take care ye

kalau nak tahu, cek upt. selalunya ada flek ni bila dah berlaku implantasi. kalau negatif, repeat upt 1-2 minggu lg jika delay period.

1y trước

terima kasih awak💕