saya mengandung tapi haid

mau tumpang tanya bah saya ada buat test prgnent keputusan dia dua garis tapi yang 1 garis tu masih tak seberala terang lepas tu saya tak seberapa yakin saya terus pergi klink 1 mlysia dan saya buat test prgnent lagi sekli d sana dan keputusan nya sama dua garis 1 terang 1 tidak seberapa terang dan dokter tu sah kan saya mngandung 4weeks selang 5day saya datang bulan terus saya prgi cek dan saya tak mengndung. kasih info dulu bah saya tiada pengalaman ni yg pertama

6 Các câu trả lời

Hi sis. Sama mcm sy yg bln 10 tu. mula2 sy cek sendiri nmpk dua line tp nmpk kabur2.. pastu sy beli digital clearblue sy pregnant. Test di hospital masih negatif . Period sy regular jg. Masa tu sy 4w6d..tp keluar spotting coklat then mlm tu sy bleeding. Mcm chemical pregnancy tu sis.. kandungan yg x menjadi.

try buat pregnant test lagi selepas seminggu. buat awal pagi. kalau result positif, boleh terus pegi klinik, minta doc scan. biasa 4/5 weeks dah boleh nampak kantung baby. ☺ kalau result negatif, boleh jadi kandungan dah gugur. apapun refer dengan doc.

3y trước

ya jngan angkat berat.banyak kan rihat.tu jngn hairan kandungan x menjadi sbb dia masi dara .senang gugur.kalau garis terang satu .yang satu tak terang maksud nya positive dh tu.cumah kita hati2 sje jngn angkat berat baru kandungan kita kuat

Sama cm saya , check upt +ve esoknya terus g scan . doctor ckp kosong sbb mgkin baru lagi 😔 Selang 3 hari keluar darah cm period. So sy pn xpasti mengandung ke x 😅

betul apa doktor tu cakap. diawal kehamilan kalau check dekat pregnancy test mmg line kedua tak nampak terang je.

mgndung, gugur kdgan tak menjadi..

Mgkin kandugn x mjdi tu