Mengandung Pertama

Hi, mau tanya saya bru mau masuk 6minggu.. Kenapa ada cairan lendir darah yaa? Ada sesiapa yg tau?#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

7 Các câu trả lời

lendir mcm mna? boleh tunjuk? sbb sy pun ad pengalaman mcm awak sblum ni. yg mna sy thu, sy boleh xplain . sbb lendir kluar boleh jd sbb bnyk kes. n awk konfem ke tu lendir darah? bukan lendir coklat?

2y trước

kalau mcmni mmg sis kena g hospital trus . sbb ni fresh blood . kalau lendir koko, sis boleh mintak duphaston kat klinik.. sis g hosp cpt2 ye jgn tunda lg.

Hi awak terus rujuk ke hospital ye .. sy pun baru je mengalami situasi macam awak .. doc akan bg rawatan details n ubat2 yg diperlukan..

2y trước

Ohh ok baiklah.. T.kasih infonya

xnormal, ada risiko pd kehamilan. bjumpa doc segera utk investigation

2y trước

Ok noted.. T.kasih

puan pergi hosp dan bagitau doctor... cairan lendir darah tu....

saya bru nak tnye soalan yg sama.. saya punya macamni..

2y trước

Ohhh samalah kita sis.. Sekali seja dia kluar

Ohhh ok baiklah .. T.kasih atas cadangannya

mayb normal, mayb xnormal

2y trước

tidak. sbrg pendarahan semasa hamil adlaah tidak normal melainkan dibuktikan normal (thats y sy ckp mayb normal, mayb x)