Busui makan durian ?

Mau nanya nech Bunda.. apa boleh ibu menyusui makan durian? Makasi Bunda..?

17 Các câu trả lời

boleh2 aja, aku selama hamil makan semua makanan yg aku mau, kl ada yg bilang bahaya ya aku makan sedikit aja asal ga penasaran, kyk makan duren itu sekali mam duren paling cuma 3-4 biji

Busui ga ada pantangan makan Bun. Makan aja apa yg bunda pingin.. 😁

5y trước

Bener sech bun,, tapi kadang suka takut,,katanya klo makan duren bayi suka kentut☺

Boleh2 aj. Aku yg lg hamil aj mkn durian😁

5y trước

Sama2 bund. Klo buat busui sih setahu aku gk ada pantangan ya, dulu pas ank pertama juga aku mkn apa aj yg aku mau.

Boleh, asal jangan krbanyakan aja

Boleh asal jngan bnyk2 bunda..

5y trước

Makaci saran ny bun..😇

Boleh asal jgn terlalu banyak

5y trước

Boleh .jangan kebanyakan

Boleh bun asal jgn berlbihan

5y trước

Makaci saran nya bun.. 😇

aku g dibolehin

Boleh kok bun.

boleh kok bun