Bersama Suami

Mau minta pendapat mcm mana mau bersama suami di trimester ke3 dan bila suami dah keras dan ingin masuk vagina trus jadi lembut? Ada nasihat tak?

6 Các câu trả lời

Hati hati je. Cuba bangkitkan perasan dan emosi tu. Kalau xde feel tu yg boleh jadi lembut balik

Zakar suami masuk angin sis , Urut buang angin , jgn biar lama bole mati pucuk...

Adoiii..topik panas niii🔞 Ramai pakar bab ni..dlm ni🤭

4y trước

Kalu yg tri3 tu blh sis tpi jgn terlalu gelojoh sangat tau mksud sya ganas sangat nnti sis yg rasa x nyman c suami pula yg nyman. Klau hmil dh masuk 8 bln tu memang d galakkn oleh doktor untuk mempercepat buka cm..

topik bodoh pun boleh lepas dalam ni

18++ 😂😂😂

notsure