Hi mommies. Nk tanya, ada sapa2 tak pernah lalui mata bby newborn salu bertahi sebelah mata je.

Mata bby asyik keluar tahi & tak merah.

1 Trả lời

baby sy pernah kena tapi kalau perubatan tradisional bgtau d sebabkan "kenan" , so sy just berubat dgn air tawar. kalau sis call kk blh je checkup d kk

2y trước

nurse kk kata normal gitu. tak x pasti brpa lama akan btahi je mcmnie. kesian pula tngok bby susah buka mata.salu lap2 guna air suam je. tp masih x elok2. risau la pula.