Rambut gugur bermula 5 bulan.

Masuk je pregnancy 5 bulan, rambut saya jadi gugur teruk. Takut sangat rambut menipis. Ada mommy-mommy ada tips tak? #rambutgugur

1 Trả lời

hi mommy. apa yg kita mkn tu mempengaruhi rambut. boleh cuba diet yg sy screenshot tu, diet yg sesuai utk ibu hamil. mommy boleh baca artikel ni jugak. ada tips yg boleh kita ikut ❤ https://my.theasianparent.com/syampu-untuk-ibu-hamil?premium_content=true&default_content=true&tap_source=default-my&utm_source=tap_web&utm_medium=inhouse&utm_campaign=default-my-ms-article-gaya-hidup

2y trước

no problem mommy ☺