BABY KICK 19 WEEK

Masuk 19 week ni dah boleh rasa dan nampak tiny baby kick, sempat record untuk bagi tengok baby nanti 🥰 happy yang teramat sangat 🥹 first baby jadi memang excited. Mommy2 senior start nampak baby kick minggu ke berape? Boleh kongsi pengalaman tak..

2 Các câu trả lời

sy start rasa 18 minggu.. tp sangat lembut, macam bubble2 je dalam perut.. hehe.. bila dah masuk 20 minggu baru terasa kuat sikit.. nanti masuk third trimester yg dah nampak perut tu berombak2, comel sangat2 🥰

11mo trước

Haah, nmpk mcm berombak2 kecil hehe

Rasa berdenyut bawah perut tu sbb baby kicking ke? Saya week ke19 baru rasa denyut2.sblm ni xdew. 1st baby jugak

11mo trước

Dapat rasa dan nampk mcm ombak2 sikit 😃