PERUT SLIM MCM TIDAK MENGANDUNG 16 minggu

Masuk 16 minggu , tengok perut betul2 yg macam tiada isi , husband pun tegur . sampai tidak lena tidur dibuatnya. Tertanya tanya baby ok ke ne . To make my heart calm pegi klinik terus scan , nurse pun tegur kempis betul perut mu 😅 Tpi Alhamdulillah doc scan baby sihat , heartbeat ok , tumbesaran ok mengikut minggu pregnancy juga . Skrg baru lega hati . Ada ke yg macam saya belum nampak baby bump ? 😂 #Anak_ke4

10 Các câu trả lời

3 anak sblom ni mcm mn ? saye ank ke3 18w .. ank sblom ni smpai nk brsalin pun masih kempis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Sama laa.. Kdg2 risau Sbb xnmpk bump.. Bukan apa Kdg2 mcm lupa diri awak tu tgh prgnt.. Bila rasa Was2 je terus g scan.. Nmpk je dia tgh melompat2.. Alhamdullillah lega..

untungnya xnmpk perut,😅 sy jeles dgn org pregnant xnmpk sgt bby bump..sbb snang nk pkai sluar,xpyh pkai skirt🤣sy bru 17w tp prut mngalahkn org pregnant 5/6 bln😅

2y trước

sama la sis. sy bru 15w dh kna pakai bju krja mngandung dh huhu

Sy pun 16 mngu tp perut mcm tu muncit sama sblm n slps pregnant ni.. hahaha 😂 scan Alhamdulillah okay baik2 je berat and tumbesaran nye.. ☺️🤲🏼

sy masuk 17 weeks haritu bru nmpk perut.. sbelum ni misi pun tegur tak nampak baby bump.. mybe sbb kurus sgt..

Sama lah, saya dah masuk week 18 pun tak nampak perut lg, sampai org tanya, pregnant ke tak ni 🥲

macam kawan saya anak first tapi perut kecik ja lagipun badan kawan saya jenis badan kecik

sama lah mcm sy. risau sngat². walaupun docter daa scan tetap risau hari². huhuhu.

2y trước

haha... samalah risau juga firstmom ni 😅

smalah sis blum nmpk bby bump lagi 🤗

lepas mkn je ada baby bump😆