Bayi 9 bulan tidak Lena tidur malam

Hii, mahu tanya ibu2 disini, kenapa baby sy sekarang tidak Lena tidur malam ya sebelum ne ok saja...sering terbangun , setiap sejam mesti bangun tidur2 ayam saja...risau baby tidak cukup tidur n effect pada berat badan. Lagi asal bangun terus mahu meniarap tapi mata tutup. Mata mama pun macam panda sudah ikut baby 🥱

2 Các câu trả lời

sma.......bby kepanasan...tdur x lena...sy buka je sluarnya...tidu brpmpers dn bju...lena sikit

panas kot