Mommies ada tak yg pergi kerja naik public transport? Ok ke berjalan agak jauh?

Masuk 10 weeks dan badan masih terasa lesu dan letih untuk berjalan.

2 Các câu trả lời

Atas individu dan tahap kesihatan masing2. Saya dari awal trimester sampai lah hari bersalin, pergi kerja naik public transport. Naik turun tangga. Hari2 berjalan kaki. Alhamdulillah. Masa dah turun tanda kat office pun, saya berjalan kaki lagi ke tempat kerja husband sebab office building kami sebelah sebelah hehe. Nanti awak minta advice doktor masa checkup ya.

tiga bulan pertama ni kandungan belum kuat. better jangan lasak sangat.