38w 6d due 2/12

masih tiada tanda2 nk bersalin lg .. doakan saya ya ibu2🥹 bawah perut ,ari2, kelengkang smua dh sakit2.. sakit perut rasa macam nk berak je .. lepastu hilang🥹 ##ingintahu #Second_Baby #babyDEC2023

2 Các câu trả lời

sama la sis, sy due 2/12.. tiap mlm baby mengeras menolak2 bwh tu mcm nk kluar sgt2 dh.. sakit perit sgt.. tp lpas tu hilang la 😅😂 baby buat ibu nervous.. #secondbabyjugak .. kdg2 fikir takut pulak baby blh kluar ke trsekat ni 😅 sbb rasa sakit sgt baby duk menolak2 bwh

10mo trước

saya sampai nk jalan pun rasa sakit .. kena jalan slow2 mcm org pantang pulak😭🤣