keguguran 19disember2022

masih terlalu awal ke untuk saya mengharapkan double line yang seterusnya? 🥺 . cuba untuk tak fikir .. tapi terasa juga sedih bila period keluar 13hb haritu. berapa lama saya perlu tunggu :’)#ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Blh cuba lagi dlm ptengahan Bulan March,klau melekat,mungkin akn ada rezeki bulan April.Itu terletak dgn bdan kita juga sis,klau rahim kuat,hari pn ngam2.Xada yg mustahil sis🫶🏻🫶🏻Sbar ye sis.Smoga sis ada rezeki tahun 2023 ni.