Normal or tak?

Masih nampak normal ke bila kandungan 6week tp kluar darah period? Dah g KK tp tak menjawab persoalan sy. Apa perlu sy buat?

6 Các câu trả lời

ni pengalaman sy🤭msa sy pregnant ank yg ketiga tiap2 bulan sy period.tp xlma dn xbyk.2,3hri hilang la.smpai sy xsedar sy pregnant.lepas 5bulan bru period stop.bila jmpa doktor,scan bby ok je.smpai skrg,sihat alhamdulillah 😊😊😊

1y trước

Alhamdulillah rezeki awk

try pergi hospital pulak bhagian kecemasan ..apa2 pendarahan ni kadang ada yg normal kadang tidak ..

1y trước

sis kata darah macam period seeloknya baik pergi sekarang .nurse saya bagitau haritu ap2 pendarahan pergi jaa hospital check ..semoga kandungan sis baik2 saja .Aminnn

kluar mcm period.. x normal klau awak betul mengandung.. pergi hospital terus lh..

try buat upt skali lgi.. kalau masih positif cepat2 gi kecemasan takot risiko keguguran

1y trước

allahuu... 😣

da pernah scan ke? kt kk scan x?

1y trước

Dh scan dr ckp kecik sgt 6week xnmpk

TAK NORMAL