Penat sangat 36minggu

Masih kerja and mmg tak plan nak ambil cuti awalnya. Dulu 1st pregnancy time ni lincah lagi. Tp ya Allah penatnya sekarang. Balik kerja rasa nak tidur taknak bangun. Rumah tak sempat kemas. Suami tak sihat, warded. Anak sulung nak kena spend time jugak. Sakit pinggang yg tak boleh tahan. 🥹 Penatnya. Penatnya. Nak request cuti dh tak boleh. Rasa nak minta MC je. Tapi mengenangkan staff yg tak cukup kesian kawan kawan. Last sekali petang ni, saya tinggalkan semuanya. Balik kerja tak ambil anak, tak melawat husband, tak kemas pun rumah. 😢Sakit pinggang ni bila nak hilang. Rasa mcm PID pun ada.

2 Các câu trả lời

Sy yg suri rumh ni pon nk msuk 37w penat bila masak,xde buat pape..dpt baring rasa lega..bila bca luahan sis kesian plk, faham rasa penat tu…apapon kesihatan kne jga, dh hujung2 due ni

Minta je MC, awak kalau jatuh sakit lagi susah sebab tengah mengandung.