15 minggu.

Masih belum buka buku pink. Tak ready utk checkup semua. Anak sebelum ni pun baru setahun sebulan.

2 Các câu trả lời

Ready tak ready, tetap dah ad nyawa dalam perut , makin lama makin membesar .. in denial camna pun , benda dah jadi , cuma klau sis berkeras x nak terima , perut makin membesar , kang jadi apa2 utk kandungan , lagi laa sis x leyh terima .. At least dgn checkup apa sis boleh mula belajar slow2 terima kehadiran dia , dan cuba belajar cara nak besarkan anak2 yg umur rapat.. sambil tu doa supaya Allah kuatkan hati, kuatkan kesihatan dan kuatkan kewangan utk membesarkan amanah Allah Dan sis boleh laa praktikkan family planning spaya nanti x mengandung lagi selagi belom ready

pergilah buka sis. kena jaga jugak yg dalam perut tu.