40w 1d - pelvic pain

Masih belum ada tanda2 nk bersalin lg. Badan nk baring. Tp bila baring part pelvis tu sakit sakit bila gerakkan kaki utk cari posisi baring yg selesa. Mummy2 ada idea x?

3 Các câu trả lời

saya dah 3 kali pregnant..sangat sakit dan bertambah sakit..nnt lepas bersalin rasa lagi sakit bekas tulang tu..sbb baby dah duduk lama kat situ...xtray tulang tu results nya tulang tu jarak 2 CM...sampai pakar fisioterapi bagi bengkung khas

hello sis.. sya nak tnya , masa nak beranak meneran tu masih terasa sakit tak area sna.. sbb sy pn sdg mgalami skrg,, due date pn dah lmps, msih blm ada tnda2 nak bsalin.. ada kesan tak masa nak bsalin tu😥

3y trước

tak sis. time beranak tu rasa sakit perut memulas jaa. tu jaa kita rasa sakit dia.

Normal.. Bgn perlahan, gerak perlahan2. Mmg mcm tu.

3y trước

sis ,, kalau mcm saya bru 26minggu .. start masa 25minggu tu saya dah rasa sakit kat bahagian pelvis tu ..normal ke ye ? ad tanya nurse ,, nurse ckp sepatutnya blm lg masanya sakit kt situ .. nurse suruh jaga2 ,, kadang tanda awal keguguran .. tp xsemestinya nurse kata .. tp kalau sakit tu skali ngn pendarahan bru g hosp ..