Tengok muka anak hilang segala masalah

Masalah apa dan besar mana kali pun semalam . Harini rasa bahagia tengok muka anak . Hilang segala sedih .. Ya Allah xternilai anugerah yg Kau beri padaku . 😔

2 Các câu trả lời

samalah. kdg2 rse geram stress suke ngs tp ble sy nangis dy dtg kt sy wlaupun xpndaai mrgkak lg. dy dtg pstu dy pegang tgn sy. dy sengih + gelak plk dgr sy nagis sedu2. tp rse sejuk hti ble tgk mke ank sndri.

2y trước

kan sis .. saya seboleh-bolehnya mmg xnak jatuh air mata depan anak .. walau anak kecik lagi .. kesian tngk muka anak xberdosa .. kadang rasa xmampu sngt nk hadap . tapi kehadiran anak buat saya kuat .. buat saya bahagia .. sebenarnya bukan dia yg perlukan saya . tapi saya yg perlukan dia .. Dia lah penyembuh luka saya ..

Syukur..