Cadangan nama

Hi, masa scan doktor kata perempuan. Tapi risau masa keluar nanti tiba² laki 😂 Nama perempuan dah cari. Nur Aesya Humaira Boleh suggestkan nama untuk baby lelaki tak ? Incase la tiba² laki 😂 Muhammad A_____ H_______ . Kalau boleh A tu nak dua suku kata je . H tu nak 3 suku kata macam nama perempuan yang saya dah cari. Thank you 💓#firstmom

24 Các câu trả lời

Google Mcm saye boy Muhammad Aiyden Hariez Incase terkluar girl Nur Aiyreen Hameera Ank2 saye Muhammed Asyraff hakiem No2 nur aisyaa Humayra https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

2y trước

Hi sis dah tekan link join group tp tkmasuk la😅

boleh google nama baby indah dlm islam. dekat fb pon kalau awak type keluar sekali dgn mksod. dekat tiktok pon ada. teknologi dh canggih awak.☺️

Saya hritu scan doktor kata lelaki..pastu tiba2 scan kali ketiga perempuan pulak..Nasib baik dh ada nama untuk 2 jantina tu..

Muhammad Ayaaz husaini Muhammad afif Huzaiman Muhammad asyraf huzaifah Muhammad aisy humaidi

google je puan, banyak sumber dlm internet ni. senang tinggal pilih.

Banya d google sis😊sy pun cari d sana.

Mohd Azmirul nma nie cntik untuk bby boyy

muhammad akid haris/muhammad aqil hanif

Muhammad Ali Hamzaa 😊

muhammad aiman hakim /amirul haziq