Cuak pulak rasa

Masa scan 9 minggu nampak sorang je. Lps tu xde scan dh sampai sekarang dah 20 minggu. Tapi time check up 17 & 19 minggu nurse ada btau mcm dpt detect 2 detak jantung. Tp x confirm. Misi kata nak kata kembar perut mcm kecik. Nk confirm kena tnggu scan next week. Ada ke yang berpengalaman pregnant kembar tp x dpt detect pada awlnya? Perut pulak x besar sgt..

10 Các câu trả lời

Sy 29w baru tau kembar😅😅...sblum tu dh 4 kali scan...x pernah plak nmpak....mana dia menyorok ntah...sblum tau,suami duk tegur perut nmpak besar,skrg dh 36w...23/3 plan czer sbb parut czer anak sulung dulu...doc x bg bersalin normal wlaupun yg no 2-6 bersalin normal....klau blh mmg nk normal tp xpela...mana2 je..asal sy n baby2 girl sy ni selamat n sihat...doakn kami ye😊😊

5y trước

Alhamdulillah. Tahniah puan. Selamat berpantang 😃

Ada..mcm makcik saya..dh bersalin sorg..lps tu doc kate sabar..ada lg sorg..terkejut dorg dengar..kadang2 bby ni menyorok..duduk belakang twin dia..saya plk..alhamduliah..scan2 terus nmpk dua2 skali..

5y trước

Wah. Mcm mil kita dulu la ni. Tp masa dulu mana ada scan sume ni. Tak tahu pregnant kembar. Dh lahirkan sorang, rasa nk meneran lg. Tup tup kluar lg sorang. Tp alhamdulillah sumenya selamat. Makcik awk perutnya besar x masa pregnant? Mil sy bgtau perut dia xdela besar mana. Normal je. Biasa org kata pregnant kenbar perutnya sedikit besar dari biasa kn.

makcik saya taktau pregnant kembar sampai hari bersalin baru tau.. tibe2 tertinggal sorang lagi dalam perut🤭

5y trước

scan tapi doc nampak 1 je..

Tahniah sis. Saya pulak yg excited baca ni. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Sy pregnant baru 10minggu tp perut besar..hope ada rezeki kembar sbb sy pn kembar

5y trước

Dh appointmnt utk buka..last scan hari tu 6 minggu just nmpk kecik..dc kta awai lg..

Alhamdulillah, tahniah dapat kembar..puan nak tanya, ms scan sac nampak satu aje ke?

5y trước

Masa scan 9 minggu tu nmpk sac satu je. Cuma masa check detak jantung masa 19 minggu bunyi dua tmpt. Skrg ni x pergi lg scan susulan. Berdebor... 😅

Waa rezeki tu kalau dpt twin. Semoga d permudahkan urusan sis.

Ada je kes macam tu. Tahniah puan. Moga ibu dan babies sihat.

Kalau sy mau lompat bintang kalau dpt twins puan😊

Best jgk klau dpt twins.. kn