7week 5day

Masa ngam2 7weeks hari tu ada scan kat klinik, tapi baby tiada degupan jantung, sepatutnya kena scan 2 minggu lagi.. tapi hari ni saya datang klinik untuk scan sebab saya terbabit kemalangan jalan raya ( tapi tidak serius tapi Sya risau sebab tu datang untuk scan), bila doctor scan masih tiada degupan jantung, dan doctor terus sahkan Sya missed miscarriage ( walaupun tiada apa2 alahan atau pendarahan 😭), ada pengalaman sama macam Sya? sebab Sya yakin baby masih dalam kandungan 😭saya mcm down sangat.. perlukan saya tunggu lagi atau cari klinik lain?#SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya haritu Baru scan n dapat tau pregnant 7w . kantong ade jantung tak ade lagi . n doc swasta kata kantong Saya bawah sgt . Saya down , tp scop bawah kantong dalam rahim . syukurr. lagi 2 minggu Akan repeat scan . Moga betul ade Si kecik dalam Rahim Saya 😌🤲🏻

Boleh ke klinik lain minta 2nd opinion sis, n kalau boleh cari klinik yg buat tvs scan, scan dr bawah terus. Semoga dipermudahkan ya :)