Set pantang apa yang okey

Masa nak berpantang nanti , barang² apa yang patut kita sediakan yaa , saya dah google termasuk pelbagai jamu , akhirnya jadi pening tak tau mana yang bagus ,#ingintahu #firstbaby #1stimemom

2 Các câu trả lời

Hi mommy.. Dah brp weeks tu.. Mesti due nak dekat dah.. 😍 Klu ikut pmbacaan sy dr mommies dlm TAP ni ramai yg syorkan nona roguy..klu xsilap. Tapi sy gunakan set berpantang Tanamera. Saranan dr kakak sy. Sbb kaka sy pgguna setia Tanamera. Alhamdulillah sy guna pun bagus. Kalau utk baby tu.. Tungku baby klu ada.. Nak elakkn kembung perut. Tali barut pun ok tp better guna slps pusat dah jatuh. Lain2 pakaian mesti dah prepare kan☺️.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y trước

baru nak masuk 28w , tak pernah dengar pulak set berpantang tanameraa , takpe , nanti kita try google

set berpantang Tropical Herbs Dri Amway. Semua ada dah lengkap.