Kecewa dgn mertua.

Masa mula sy mngandung Emak suami sy bria pesan dkt suami suruh dptkn cucu prempuan .. bila suami sy bgtw lelaki mentua sy diam . Ade skali tu suami sy cll ckp dpt ank laki tp mentua sy Siap ckp “hmm igt dpt pmpuan” mula2 sy fikir mngkin sy cpt trasa sbab tgh pregnant.. tp smpai sy berpantang pun dia tetap ckp nk pmpuan siap bgtw kt mnantu sulung lg lpasni bg dia cucu pmpuan .. ape slh laki ke pmpuan .?? Klo tak suka diam jelah . Tak payah mintak laki ke pmpuan . Tu kn rezki dari tuhan

15 Các câu trả lời

Ada juga org macam ni.. Dia tak tahu ke jantina tu Tuhan yang tentukan? Ingat boleh pilih2 ke macam beli kat shoppee?

3y trước

Nak juga tahu tips dari dia. Mcm mana pilih jantina. 😂😂

Abai kan je sis.. Mcm dia x pnah beranak plak kan... Selamat ber pantang sis..

3y trước

Mula2 geram . Skrg mmg sy ajar sikit . Sy tak bwk jumpa dorang slalu. Tp tulah mslah skrg dorang nk pulak dkt ank sy . Siap tnya suami sy bila nk bwk balik jumpa dorang . Tak brani ckp dgn sy sbab hritu dh kena sound dgn sy😑

ignore. jga anak baik2. Allah dh tentukan rezeki terbaik utk kita dpt ank lelaki atau Pmp.

suruh la dia beranak sendiri, boleh pilih2 ke? bodoh nya

3y trước

Biasa la . Klo dh nama mnantu ade je tak kena. Pdahal mcm tak bleh pikir jntina tu dari tuhan . Dulu boleh la dorang ckp itu ini kt sy . Skrg sy sound terus . Kdg suami pun mrh sy sbab xbleh nk sabar sbab sy mlawan ckp mak dia 🤣

zaman modern pun ada lg cam gini. mmg ada pun

3y trước

Dlu pun pikir igt xde dah mak2 yg sejenis ni . Bila dh tkena batang hidung sndri baru rasa 😑🤣