kopi??

Masa mngandung ni.bolh x kita mnum kopi,asal kopi.3in1 atau kopi biasa tu?mnta pndpat ibu2

13 Các câu trả lời

Salam . Saya ni sebelum hamil memang kuat minum caffein . Masa hamil ni lagilah , 🤭😁Boleh ja nak minum , jangan berlebihan . Yang kata tak boleh minum tu sebab takut nanti kita susah nak buang air besar/sembelit . Tu ja .

hehe sy dikatakn ms prgnnt kerap mnum nescafe , alhamdulillah xdk mslh ap2 , hb pun cntik , baby pon ok jer

Msa mengandung elak ambik minuman berkafien...ia akn menghalang penyerapan zat besi...tq