boleh ke minum kopi 3in1?

Hai, saya baru pregnant 5week1day, nak tanya boleh ke minum kopi 3in1 ketika hamil?

21 Các câu trả lời

Saya 3 in 1 xbrani.. Klu nescaffe tu slma perot 7 bln ni, 2x mcm tu ja sya mnum.... Sbb tringin sgt2... Klu sja2 nk bncoh tu xla... Sbb takot jd pa2 kt beby n hb rendah...

Try to avoid sis, not good for baby's calcium level. Nanti lama2 you sendiri akan rasa boleh control coffee craving if you of your baby's health first.. 👌

Kalau bole jangan.. sy bulan feb tahun ni baru je keguguran.. mase mgndung kerap tringin mnum nescafe ais.. pastu 3 in 1 nescafe.. 5 week dah jatuh..

Elakkan kalau boleh . lgi² kalau HB low . tk slap kafein pun membantutkan pertumbuhan janin dari mnerima nutrisi .

Elakkan kafein awal pregnancy sis, sbb hb boleh turun. Klau masuk trimester ke2, minum sikit je, buang rasa ingin.

bole tuh bole , tapi awal lagi tuh sis . cube elakkan kalau nak minum sangat jst rase rasee jee pon okayy .

Nes mcm kuat... Sy minum indo cafe dr mgandung smpai myusu, ... Hb alhamdulilah ok, tgok indv juga.

Tah la bedal je nescafe bancuh sndri, yg 3in1 xbrani byk gula +perisa tambahan

Elakkan minuman yang berkafein. Lagi-lagi yang 3in1 tu, tak elok sebenarnya.

Sya minum untuk cecah biskut.. Tp x selalu.. Jgn buat pekat.. Hehe..