Normal ke Trimester pertama,kantung kosong

Masa kandungan 8 minggu,sy scan di swaSta tapi dr kata kandungan sy usia 6 minggu. Isnin baru ni,patutnya usia kAndungan sya 9minggu tapi dr kk check hanya ad kantung shja..Baby tAk nampk..Saya rasa down sangt,dr suh dtg semulA lagi 2 minggu..tapi sepanjang hamil mmg saya tkdE keluar darah..Normal ke tu?saya risau..Ad yg kata,takut anak tk menjadi.Saya harap sngt anak saya kuat😭

8 Các câu trả lời

doa byk2 okey tu..sy scan waktu 7w apa pun x nmpk.. alhamdulillah g klinik masa 10w twins dah ada heartbeat 🥰🥰🥰 bleeding/spotting..sampai skrg makan ubat kuat rahim.. usia kandungan skrg 13w, ubat kuat rahim kena consume smpai 20w.. doa byk2.. insyaAllah semua ok..amin

2y trước

ok. rehat byk2 ya. Sy Doakan bb u takde masalah ya. 😊

sy pnh lalui jg cek kantung usia 7week tp xnmpk langsung jantung bby.. tp nk lepas yakin kn cek urine test kalu positif kira ada kalu negetif kira mmg xmngandung

2y trước

Alhamdulillah...semoga baik² aje bby

ya allah risau nye saya , doakan saya scan minggu ni , moga dah nampak heartbeat n janin

Sama mcm saya kandungan 10 minggu scan doktor swasta Dr Kata kandungan baru 8 minggu

salam sis,macam mana ye?sy pun kes yang sama.8 weeks taoi baru nampak kantung je

Tunggu 2minggu lagi, repeat scan lagi. InsyaAllah.. teruskan makan vitamin ye..

2y trước

in shaa allah,terima kasih ye kata2 semngat

try scan 3mnggu lg.. insyaAllah ada..

2y trước

baik..tpi lagi 2 minggu dr panggil untuk scan semula.. moga baby da start muncul..pandai ni baby main sorok2 dalam perut😥

Sis jenis period regular tak?

2y trước

alhamdulillah,regular..