harap ad yang boleh bantu😥

Assalamualaikum ad tak yang cm sy ni usia kandungan baru 5 bulan tapi kerap ad keluar darah sedikit ..😔 ##ingintahu

3 Các câu trả lời

Masa 1st pregnancy check up dgn klinik, nurse dah pesan dekat saya siap2. Sepanjang mengandung, kalau ada spotting @ bledding, terus ke hospital secepat mungkin. Dapatkan pemeriksaan selanjutnya dari doktor 😬 Spotting @ bledding adalah “TAK NORMAL” during pregnancy terutamanya kalau kerap berlaku.

3y trước

tau sis tapi tak tau nak buat ap lgi nak g hospital pun agak susah sb takda kos rawatan sb sa bukan warga negara malaysia sy hanya pakai pasport je😢

kena direct hospital tu sis. 5 month kalau turun darah even spotting pun tk normal. sikit ke bnyak ke, pegi je. risiko.

3y trước

ada buat buku pink tak? buat kat gov atau swasta?

yakah dear tq ye pun g klinik juga bru2 ni tpi msih gak