Vagina berlaku pendarahan kecil, normal atau tidak untuk kandungan 8 minggu

Masa kandungan 5 minggu sy pun ada pendarahan kecil mcm dlam setompok kecil dekat pantiliner ... Lepas tu kandungan Masuk 8 minggu pun belaku pendarahan kecil tu juga, bahaya ke xye untuk kandungn sy... Atau ni mmg Tanda org megandung ... Xde pengalaman sbb #firstbaby

1 Trả lời

sma kita kak aku pun ni kandunggan22minggu ada keluar darah😢siket2