Buat mykid

Masa ank umur brp ye paling early bole dptkn mykid ?

8 Các câu trả lời

oo bru tau sekarang da dpt mykid lambat ye? masa sy bersalin bulan 10 tahun lepas sy buat n dpt dlm masa 3 bln je.

1y trước

Saya bersalin bulan 9 tahun lepas. Bulan lepas baru dapat mykid anak 😂

jpn punya selepas 6bulan bru dpt. nasib2 laa kalau kena dkt2 setahun 🤣

sy buat bulan 6 2022...daftar nama anak...sejam kemudian terus dpt mykid

ank dh umur 11bln tpi sy masih belum dpt lagi. status belum siap hurmmmm

lps discaj pergi dftr anak dkt jpn, dlm 1 minggu siap ikut jpn kwsn.

saya buat masa aug 2020. trs siap masa daftar sijil lahir ank😁

kalau daftar skrg, 6 bulan lg baru dpt mykid. stok takda

Saya buat masa tahun 2022 dalam masa sejam shj dah siap