scan

masa my 8 weeks of pregnancy, scan tak nampak apa. is that normal? i baru 9 weeks. should i go now?

13 Các câu trả lời

kalau 8 weeks spttnya dah nmpk sis .. 9weeks dh blh tngok heartbeat .. 8weeks dri scanning doktor ke sis agak2 lps period je .. sbb sy dulu kalau ekot pgiraan sy dh 7 weeks tp scan kdungan baru 5 weeks so mmg xnmpk apa2 lagi

3y trước

ha ah tapi say 8w5d dah boleh dengar jantung dia , alhamdullilahh

Sy 10weeks scan x nampak apa pun .. Doktor bg penerangan yg sgt2 menakutkan .. 12 weeks scan balik .. Alhamdulillah nampak baby tengah berkayuh2😂 ..

Pnuhkn pundi kencing sblm gi scan.. Sbb doc suke klaw wat scan ble pundi kncing pnoh..seng kje doc...

5y trước

Sbb xnk doc dok tonyoh² perot crik bby mse scan.. Sakit dok tekan².. So sy mmudhkn kje doc lerr..😁

sy 9weeks baru nmpk.. anak sulong maklumlah risau sikit😅 normal tu sis inshaaAllah kena byk2 doa

8weeks sy dh nmpk janin dan degup jantung dia sekali..

Apa perkembangan sis ye?sy mengalami benda yang sama..

Pada sy tk normal. Supposedly nampak baby bulat macam kacang

5y trước

aah sis.. sy dulu 7 weeks scan dh nmpk bulatan kecik,mcm kcg la..9weeks dh nmpk heartbeat

sokay.. awal lagi tuuu.. dont worry

Lega sikit baca komen. Tq emua