hanya scan masa 7w saja.

Masa 7w saya pergi scan untuk confirmkan pregnancy. Time tu dh ade janin dalam kantung and ade heartbeat. Lepas pada tu saya takde buat apa apa scan dah. Sebab takde bleeding atau sakit perut. Now dah nak masuk 14w. Takpe ke kalau takde buat scan lepas first scan tu?

3 Các câu trả lời

takpa sebab akan ada scan before kandungan cecah 14w kalau xsilap NT scan rasa nya untuk check sama ada ada ada kromosan ganjil ke tak. lebih kurang cm tu la sy lupa dah bila Dr explain hari tu 😅

8mo trước

tak ada masalah nanti 18-20w akan scan detail so boleh jer nak tunggu time tu. no worries melain ada rasa tak kene dengan kandungan boleh g scan dekat swasta

tkpe awak. nnti 20weeks akan ada lagi scan dkt kk. tapi boleh je kalau nak pegi scan sendiri dkt swasta kalau rindu nak tgok baby

Takpe sebab nanti akan ada scan masa checkup nanti